Potser incompleixes la LOPD. Cal que revisis els teus magatzems i transferència de dades internacionals (Google, Dropbox...)

Blog >>


L’anul·lació de l’acord de Port Segur entre la Unió Europea i els Estats Units en matèria de transferència de dades personals cap a aquell país ha deixat en situació descoberta a moltes empreses que fan servir proveïdors nord-americans en la seva gestió de dades.

El temps per corregir la situació permès per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades va finalitzar el dia 31 de gener. A dia d’avui, no hi ha un acord que substitueixi el Port Segur i doni cobertura a la transferència internacional de dades, per la qual cosa cal adoptar altres mesures urgents per complir la normativa.

Si la vostra empresa utilitza programes d’email marketing com a Mailchimp, emmagatzema al núvol amb proveïdors com Google o Dropbox, hi ha empleats que es desplacen fóra de la Unió Europea per fer feines a clients (manteniment de maquinària, assessoria…) o teniu subcontractat algun servei que tracti dades personals en països fóra de la UE, és important que us poseu en contacte amb nosaltres urgentment.

La transferència internacional de dades no està prohibida, però necessita una adequació específica als requeriments europeus, procediment en el qual us podem ajudar. Especialment en els serveis de còpia de seguretat i compartició de fitxers.

Demana més Informació.

 

Tornar
Facebook
Google Plus
Twitter
Linkedin
Email