Inforber dota el Vall (Berga) d'un nou sistema d'accés a Internet mitjançant Wi-Fi

Blog >>


El passeig de la Indústria (el Vall) de Berga ja disposa d´un nou sistema d´accés a Internet mitjançant xarxa Wi-Fi instal·lat per Inforber. Aquest sistema permetrà a la ciutadania que es trobi en aquesta zona accedir a Internet de manera gratuïta per un temps limitat.

Fonts municipals han explicat que «el nom d´aquesta xarxa és WIFI_EL_VALL i a través de la mateixa la ciutadania que vulgui connectar-se haurà de registrar-se prèviament mitjançant una pàgina d´inici que li sortirà al seu navegador només entrar-hi». HI han afegit que «el procés de registre és molt senzill, l´únic requisit necessari és facilitar un correu electrònic que identifiqui a la persona que s´està registrant. Un cop fet el registre es podrà navegar durant 1 hora amb una limitació de l´ample de banda de càrrega d´informació (Upload) i descàrrega (download) per garantir el servei a fins a 60 usuaris a la vegada».

Fonts municipals han explicat que «en funció de l´experiència recollida d´aquest nou servei, en un futur es planteja la possibilitat d´anar estenent la cobertura d´aquesta xarxa, progressivament, en direcció als parc dels Bombers» al final del Vall, ja al paseig Vila de Casserres.

Tornar
Facebook
Google Plus
Twitter
Linkedin
Email