Actualització Anniversary Update de Windows 10

Blog >>


Aquesta actualització arriba a tots els dispositius que porten ja Windows 10 o estan pendents de fer el salt. Sense importar si són dispositius nous o si tenen "cinc anys d'antiguitat".

Què podem esperar en el Anniversary Update de Windows 10

Possiblement l'anunci més interessant és de l'arribada de les aplicacions universals a Windows 10. Referint-se expressament a l'ecosistema Xbox, podrem gaudir de qualsevol aplicació en qualsevol lloc, inclòs el saló de casa (aquí entra la Xbox) o la pantalla del nostre mòbil , tant independent com connectada via Continuum.

Per donar suport de descàrregues, actualitzacions i altres a aquestes aplicacions universals, Microsoft unificarà totes les seves botigues en línia de manera que podrem accedir als jocs de Xbox des del pc i al revés. Tot estarà disponible a tot arreu, en Microsoft s'han assegurat que sigui així per potenciar l'experiència multidispositiu.

També s'ha esmentat la seguretat amb una dada força important. Microsoft Edge es convertirà, gràcies a la Anniversary Update, en el primer navegador compatible amb tot tipus d'identificacions biomètriques disponibles al llarg i ample del web. Sigui quin sigui el certificat o mètode d'identificació requerit, Edge serà compatible amb el mateix.

Cortana tindrà novetats. L'assistent de Microsoft es posarà les piles amb la integració de l'escriptura, tant en pantalla com a través de perifèrics, i podrà reconèixer el que escrivim i interactuar amb ells. La prova realitzada en viu ha mostrat a Cortana reconeixent el text escrit de manera força eficient, pot suposar un gran avanç en Windows 10. Per cert, Cortana arribarà també a Xbox.

Així doncs, els 270 milions d'usuaris que actualment utilitzen Windows 10 tindran aquest estiu la seva actualització Anniversary Update, completament gratis i després de només 18 mesos de vida de Windows 10. No hi ha dubte que en Microsoft s'han posat la granota de treball per dur millores a les seves plataformes de la forma més ràpida i eficient possible.

Tornar
Facebook
Google Plus
Twitter
Linkedin
Email