Inforber Sistemes volem ser el teu soci tecnològic.

  • Treballem colze a colze amb tu. Som el teu soci estratègic de negoci.  Analitzem, planifiquem i establim tasques i terminis junt amb els nostres clients.
  • T’ajudem a definir l’estratègia en consultoria, solucions en tecnologia de sistemes, seguretat informàtica i en outsourcing informàtic més adient per al teu negoci i t'acompanyem en la seva implantació i manteniment.
  • Tenim experiència i estem compromesos amb la satisfacció dels nostres clients. Centrem tots els nostres projectes en el perfil de l'usuari final.
  • Gaudim fent la nostra feina, ens apassiona i cada dia aprenem de noves experiències, i això queda reflectit en la qualitat dels nostres treballs i serveis.

Inforber Sistemes som especialistes en consultoria, solucions en tecnologia de sistemes i seguretat informàtica i aglutinem una llarga experiència de més de 30 anys en el sector de les TIC, donant cobertura a tota l'àrea geogràfica de Catalunyaamb delegacions a Berga, Manresa i Sant Cugat del Vallès.

Oferim solucions tecnològiques de cloud computing, backup online, escriptori virtual, seguretat informàtica, servidors virtualitzats, sistemes IT, telefonia IP. També disposem d'un servei qualificat d’externalització informàtica per optimitzar les despeses, i de consultoria informàtica per rendibilitzar al màxim les inversions de les empreses.

Tenim un ampli coneixement i capacitat tecnològica amb una clara vocació de servei al client. Estem compromesos amb la implementació exitosa de solucions empresarials per a les petites i mitjanes empreses de Catalunya.

 

Sabem escoltar. Fem nostres les teves inquietuds i t’oferim la millor solució.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies