Emmagatzema fitxers de forma compartida a baix cost.

Un NAS és molt útil per proporcionar l'emmagatzematge de dades centralitzat a ordinadors clients en entorns amb grans quantitats de dades.

Emmagatzema fitxers de forma compartida amb la solució NAS (Network Attached Storage) i utilitzant la xarxa Ethernet. És el que anomenem "servidor de fitxers".

Una solució NAS és un servidor, dotat d'un sistema operatiu "especial" que permet realitzar l'emmagatzematge i el servei de fitxers d'una manera més eficient que un servidor general.

Una tecnologia d'emmagatzematge de baix cost que utilitza maquinari i programari estàndard en infraestructures Ethernet existents. La solució NAS és perfecte per a entorns petits i de gestió senzilla, permetent una major escalabilitat i còpies de seguretat centralitzada.

Beneficis

Els servidors NAS et fan la vida més fàcil: són intel·ligents, eficaços. Amb innovadores solucions d'emmagatzematge d'arxius, còpies de seguretat, entreteniment, i accés compartit segur.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies