Conèixer l'estat de la ciberseguretat de la teva empresa és la teva millor defensa.

Sistema d'autogestió de la ciberseguretat més avançada ADA (Advanced Display Automanagement).

Gestionem i monitoritzem l'estat de seguretat de la teva infraestructura IT 24/7.

Amb la solució HP-Zeed autogestió de la ciberseguretat 24/7 coneixeràs l'estat de la seguretat dels teus sistemes informàtics, gestionaràs les millores detectades i augmentaràs l'eficiència del teu departament IT sense tenir un elevat cost i complexitat d'implementació.

EAES: Auditoria evolutiva de seguretat externa
EAIS: Auditoria evolutiva de seguretat interna

Tot autogestionat a través del nostre sistema de gestió ADA.

Es recomana fer una auditoria de seguretat informàtica de forma anual, amb una revisió trimestral de la implementació de les mesures correctives.Obtenció i gestió de la informació

Anàlisi de xarxes

L'anàlisi de xarxes permet detectar activitats sospitoses a la xarxa i alertar a l'usuari d'això a través de:

  • Anàlisi en profunditat del tràfic de xarxa, ample de banda i l'estat general d'aquesta.
  • Anàlisi de les aplicacions utilitzades pels usuaris de la teva empresa.
  • Anàlisi del comportament de la teva empresa i els usuaris que la integren amb l'objectiu de poder detectar possibles anomalies.

A través d'ADA (Advanced Display Acte-management) podràs conèixer els patrons de comportament de la teva empresa i identificar comportaments no habituals, intrusions o situacions de risc ajudant-te a defensar la informació del teu negoci.

Beneficis

L'empresa obtindrà i gestionarà tot el procés d'auditoria. D'aquesta manera obtens un major control sobre la informació la teva empresa.

A través d'un informe executiu per als membres de la direcció de l'empresa, en un llenguatge no tècnic, facilitant l'accés a la informació i resultats obtinguts. La gestió d'elements tècnics es realitza a través del sistema de gestió ADA (Advanced Display Automanagement).

Gràcies a l'ús del sistema de gestió ADA (Advanced Display Automanagement) l'empresa pot controlar la traçabilitat de tot el procés d'auditoria.

De l'empresa a través dels productes amb modalitat 24/7.

Del IT sobre l'estat de la seguretat de la teva empresa, el que redueix el temps de resposta davant de noves amenaces i augmenta la capacitat defensiva de l'empresa.

Mercat de la Ciberseguretat

74% de les SMB han experimentat un problema de seguretat informàtica en els últims 12 mesos.

Els principals sectors afectats pels ciberatacs són: Organismes Públics, Sector sanitari, empreses d'Alimentació; Consultories i assessories; E-Commerce, Formació educativa, Serveis en Cloud, empreses d'Indústria i Maquinària.

Dades de INCIBE reflecteixen que un 74% de les IT desconeixen quin és el problema de seguretat que té la seva empresa.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies