Solucions en seguretat de dades informàtiques, control d'accessos i de presència

Adaptades a les necessitats de cada empresa, capaces de prevenir situacions critiques de pèrdua o apropiació indeguda d’informació, accessos indeguts a instal·lacions, absentisme laboral, etc.

Ciberseguretat

Conèixer l'estat de la ciberseguretat de la teva empresa és la teva millor defensa.

Guanya rendibilitat, seguretat i eficàcia dels teus equips informàtics.

Seguretat de dades

Prou pèrdua de dades i accessos no desitjats: manté els sistemes de protecció i de còpia al 100%.

Còpies de seguretat i seguretat informàtica: antivirus i firewall.

La millor tecnologia aplicada a la seguretat i el control

Dissenyem i implementem sistemes de millora de la seguretat informàtica, d’acord als requeriments de les empreses i que compleixin amb la màxima qualitat, fiabilitat i rendiment òptim.

Som la teva barrera contra les agressions de pirates informàtics i contra l'apropiació i pèrdua d'informació. Analitzem tota la teva xarxa i equips per a proporcionar l'equipament i el sofware adequat a les necessitats de la teva activitat.

Controla els accesos a les teves oficines, magatzem, etc. i grava qualsevol intrusió. Resol incidències provocades per les entrades i sortides dels teus treballadors.

Treballem amb els millors fabricants, escollint, en cada moment aquell que aporti les millors solucions segons les necessitats actuals i futures dels clients.

Despreocupa't de problemes de pèrdua de dades. Protegeix i bloqueja els accessos no desitjats. Controla accessos al teu recinte,  les hores d'entrada i sortida dels operaris, etc.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies