Optimitza la teva infraestructura TI amb un escriptori virtual

L’escriptori virtualitzat permet la centralització dels escriptoris, aplicacions i dades. Accedeix a les teves dades des d’allà a on estiguis i amb qualsevol dispositiu.

Gràcies als escriptoris virtuals obtindràs una reducció directa de costos en hardware i energia derivats de la simplificació de l'administració i optimització dels recursos, sense renunciar a l'increment de la disponibilitat i seguretat de la informació empresarial.

L’escriptori virtual permet l’accés extern als usuaris des de dispositius mòbils com portàtils, tablets i smartphones, en tot lloc i en qualsevol moment. En garanteix una major seguretat controlant i xifrant l'accés a dades i aplicacions, sense alterar l'experiència de l’usuari gràcies a la utilització de la tecnologia d'escriptoris virtuals Windows.

També simplifica l'actualització i distribució de les aplicacions i el manteniment dels PC’s cedint el protagonisme a thin-clients més simples i econòmics.

Beneficis

L'escriptori virtual permet la centralització d'escriptoris, aplicacions i dades optimitzant la infraestructura empresarial.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies