Còpies de seguretat automatitzades a Internet

Garanteix la seguretat de les teves dades de manera fàcil i protegint-la de qualsevol incidència. Còpies de seguretat de manera ininterrumpuda.

La pèrdua de dades i d’informació en una empresa pot arribar a posar en perill la seva continuïtat. En cas d’emergència és imprescindible minimitzar el temps d’inactivitat dels sistemes i recuperar ràpidament les dades i les aplicacions imprescindibles.

Per disposar d’una recuperació de desastres veritablement segura, la còpia de seguretat de dades en una única ubicació no en garanteix la seguretat, sinó que cal incorporar un backup redundant en una ubicació externa.

Els nostres sistemes de Backup Online realitzen còpies de seguretat automatitzades a través d’Internet i de manera ininterrompuda. Els backups al núvol permeten garantir la seguretat de les dades sensibles de l’empresa de manera fàcil, i protegint-les de qualsevol incidència.

Beneficis

El nostre backup online realitza còpies de seguretat de les teves dades de manera automàtica, els 365 dies a l'any.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies