Blog

La teva empresa treballa amb TIC? Beneficis de l’ús de les TIC en empreses


31/10/2019 - 16:08Els sistemes de tecnologia de la informació i les comunicacions inclouen ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils i tauletes, sistemes de telefonia fixa i mòbil, xarxes de comunicacions i programari. De ben segur que la teva empresa que utilitza sistemes TIC beneficiar-se de millores com reduir costos, augmentar l'eficiència, millorar la presa de decisions i augmentar la seva competitivitat al mercat. L’aplicació de les eines TIC d’una manera eficient aporta grans beneficis a les empreses. Te n’expliquem alguns:

Ampliar Informació

Servei de manteniment informàtic. La meva empresa el necessita?


29/07/2019 - 16:21Les empreses d’avui en dia, ja sigui una gran empresa, una PIME o fins i tot un autònom, necessiten utilitzar la informàtica per a la gestió i el desenvolupament del seu negoci. Per tant, és imprescindible un manteniment per poder seguir avançant sense impediments, ni problemes greus, amb l’empresa.

Ampliar Informació

Treballar amb Cloud Computing. És una acció viable per a les empreses?


31/05/2019 - 08:11Ja fa alguns anys que se sent parlar del Cloud Computing, i si bé moltes empreses ja han optat per treballar amb el conegut i anomenat “núvol”, encara n’hi ha moltes que prefereixen continuar treballant en entorn local. Segons dades de la revista Forbes, conclou que mica a mica el Cloud Computing s’anirà implementant a les empreses  i que a l’any 2020 mourà fins a 162.000 milions de dòlars. Caldrà veure, però, com evoluciona.

Ampliar Informació

Registre de la jornada laboral dels teus treballadors. T’ajudem a complir la normativa.


25/03/2019 - 14:40A partir del pròxim mes de maig entrarà en vigor el decret aprovat del Govern espanyol sobre l’obligatorietat, per part de les empreses, de registrar la jornada laboral dels seus treballadors.

Segons el Govern espanyol amb aquesta mesura es pretén controla les hores extres no remunerades o fraudulentes, de manera que es requereix que el registre  es realitzi tan a l’inici com al final de la jornada. La creació d’aquesta nova llei el Govern la justifica per evitar abusos en el còmput d’hores dels treballadors per part dels empresaris, ja que segons dades estadístiques, més del 50% dels treballadors en actius a l’estat espanyol afirmen treballar més de 40 hores a la setmana, l’establert per llei, i sense cobrar cap de les hores extres efectuades.

Ampliar Informació

Com aconseguir una contrasenya segura?


25/01/2019 - 15:53La setmana passada ens despertàvem amb la notícia que hi havia hagut una filtració massiva de 733 milions de correus i 22 milions de contrasenyes per a ser usades, molt probablement, per correu brossa i accés a serveis web. Aquesta filtració es tracta d'una de les majors bretxes d'aquest tipus d'informació a la xarxa mai descobertes. Un cop més es posa al descobert la facilitat que hi ha a la xarxa per vulnerar la seguretat de la informació i de les dades personals de milions de particulars.

Ampliar Informació

Com crear una estratègia ofensiva de seguretat cibernètica


21/11/2018 - 09:47Les eines i sistemes de seguretat cibernètica sovint arriben massa tard per evitar atacs i només poden netejar i reparar el dany comès. Però si al concepte de seguretat cibernètica li donem un enfoc més ofensiu, llavors aquest adopta un enfoc més proactiu.

Si bé és cert que la majoria de programes antivirus reaccionen un cop fet l’atac i entren per mitigar el dany, un model ofensiu d'estratègies de seguretat cibernètica actua identificant forats en els sistemes de defensa per tal de poder actuar abans de ser atacats.

Ampliar Informació

10 motius pels quals la tecnologia és important en els negocis


25/09/2018 - 16:30Hi ha infinites raons per les quals la tecnologia és important en els negocis. Ens agradi o no, el paper de la tecnologia en els negocis és cada dia més imprescindible per a la seva bona marxa. Les empreses, si el que volen és millorar les seves operacions, la rendibilitat dels seus empleats i resultats finals satisfactoris, han d'utilitzar sí o sí les noves innovacions tecnològiques que tenen al seu abast. Les empreses ja no poden menysprear la importància de la tecnologia en els negocis, han d’apropar-se a elles i abraçar els beneficis que aquesta els proporciona.

Ampliar Informació

Amenaces avançades, com protegir-se d'elles


20/07/2018 - 14:45Segons Sonicwall, especialitzada en productes i solucions de seguretat cibernètica, avui dia són moltes les empreses, grans i petites, que poden ser atacades per experts cibercriminals que es dediquen a buscar constantment vulnerabilitats de programari per accedir a les xarxes, als sistemes i a les dades d'aquestes empreses. En aquest sentit, les anomenades amenaces avançades, com els exploits de dia zero o el malware, lluny de retrocedir i estar més controlats, van en augment.

Ampliar Informació

La teva empresa ha perdut arxius i documents importants? Has pensat en les còpies de seguretat al núvol com a alternativa segura i fiable?


30/05/2018 - 11:14Segur que en alguna ocasió nosaltres o en una empresa hem perdut informació i arxius importants. Quan això passa, la pèrdua és doble i fins i tot triple, doncs es pot produir una pèrdua sentimental, una pèrdua de temps, per les hores invertides en l'elaboració de la documentació que s'ha extraviat, i la més important, una pèrdua econòmica en el cas de les empreses. La pèrdua, segons quin sigui el tipus d'informació, pot suposar pèrdua de milers d'euros per a una empresa, i el que és pitjor, el no poder recuperar la informació extraviada de cap manera. Arribats a aquest punt, no seria ideal tenir la possibilitat de conservar els nostres fitxers de forma segura i permanent?

Ampliar Informació

Software legal o il·legal?.... Aquesta és la qüestió


22/03/2018 - 16:59El software està present a totes les empreses, de fet és un element indispensable per garantir la bona marxa d’aquestes i és el motor d’activitat per qualsevol indústria. Tot i això, algunes empreses prefereixen treballar amb softwares il·legals, ja que consideren que això suposa un estalvi econòmic considerable. Realment som conscients de què comporta prendre aquesta decisió?

Ampliar Informació

Outsourcing: 7 avantatges d'externalitzar la gestió informàtica de la teva empresa.


30/01/2018 - 11:54Sovint, tan grans empreses com petites es plantegen l'opció d'externalitzar la gestió de serveis informàtics i de comunicació (TIC). És possible que les petites empreses no disposin de pressupost suficient per mantenir un departament de Sistemes dins a l'empresa, o que una empresa gran tingui a l'abast solucions constantment actualitzades que li permetin millorar la seva rendibilitat. El servei d'outsourcing informàtic pot aportar alguns beneficis i avantatges a totes les empreses, independentment de quin sigui la seva grandària.

Ampliar Informació

Final del suport a Office 2007 per part de Microsoft


23/10/2017 - 17:23Si ets usuari d'Office 2007 ens agradaria recordar-te que Office 2007 ha entrat en fi de vida des del passat 10 d'octubre. Totes les aplicacions d'Office 2007 seguiran funcionant, però, la teva empresa pot quedar exposada a greus riscos de seguretat potencialment nocius.

Ampliar Informació

Jordi al MON A RAC1 avisa de la necessitat de invertir en Ciberseguretat


09/06/2017 - 14:22En aquest link pots escoltar al Jordi Basté al Món a RAC1 parlant de Ciberseguretat. “La guerra del segle XXI son els ciberatacs. Segons el Institut Espanyol de Ciberseguretat (IEC), el 19% dels atacs de tot l’estat es produeixen a Catalunya”.

Ampliar Informació

Sis consells per evitar ser afectat pel següent ciberatac


01/06/2017 - 10:19Ja han passat caris dies des de l'atac del virus WannaCry que va infectar milers d'ordinadors en empreses de desenes de països. Empreses com Renault van paralitzar la seva producció en diverses plantes a causa del virus, i els perjudicis econòmics són enormes. 

Si fins ara no ho havies fet, ara és el moment de revisar la seguretat de la teva empresa. La progressiva sofisticació dels virus obliga a mantenir-se sempre en guàrdia, els sistemes que fins ara eren segurs pot ser que no ho siguin per a la següent generació de ransomware.

Ampliar Informació

Protegeix les teves dades d'atacs ransomware seguint les recomanacions de ciberseguretat de Inforber.


16/05/2017 - 16:40Tot el que necessites saber sobre el ciberatac que ha afectat milers d'ordinadors en desenes de països.

Recomanacions per evitar la pèrdua de dades, de temps i de diners en la teva empresa. I, si encara dubtes, posa't en mans del nostre servei tècnic.

Ampliar Informació

Potser incompleixes la LOPD. Cal que revisis els teus magatzems i transferència de dades internacionals (Google, Dropbox...)


19/12/2016 - 12:07L’anul·lació de l’acord de Port Segur entre la Unió Europea i els Estats Units en matèria de transferència de dades personals cap a aquell país ha deixat en situació descoberta a moltes empreses que fan servir proveïdors nord-americans en la seva gestió de dades.

Ampliar Informació

Inforber Sant Cugat, ara al Parc Empresarial @


19/12/2016 - 12:05Ens plau comunicar-vos que aquest mes d'abril hem traslladat l'oficina de la nostra delegació a Sant Cugat a una nova ubicació, dins el Parc Empresarial @ Sant Cugat ( http://www.arrobasantcugat.es/), en un dels principals parcs empresarials de Sant Cugat, amb immillorables accessos, i modernes instal·lacions que posem des d'ara a disposició de tots els nostres clients.

Ampliar Informació

Actualització Anniversary Update de Windows 10


16/12/2016 - 11:34Estàvem esperant que Microsoft anunciés moltes coses al seu # Build2016 però una de les més buscades era l'anunci de la gran actualització de Windows 10, i finalment s'ha produït. Sobre l'escenari, s'han donat pinzellades de què podem esperar per aquest estiu, la data en la qual està previst que aquesta actualització s'alliberi.

Ampliar Informació

El virus Lucky torna amb una manera offline en el qual és capaç de xifrar arxius fins i tot sense connexió


19/12/2016 - 12:01Locky ha estat en un dels ransomwares més perillosos fins que per fi es va posar a disposició de tothom un programari capaç de desxifrar els arxius bloquejats per aquesta amenaça sense haver de pagar els diners sol·licitats pels seus creats per al rescat. No obstant això, lluny d'aconseguir que això hagi suposat que ens oblidem de Locky, segons acaben de confirmar un grup d'investigadors del proveïdor de l'antivirus Avira, ja està en circulació una nova variant de Locky.

Ampliar Informació

Inforber dota el Vall (Berga) d'un nou sistema d'accés a Internet mitjançant Wi-Fi


19/12/2016 - 12:04El passeig de la Indústria (el Vall) de Berga ja disposa d´un nou sistema d´accés a Internet mitjançant xarxa Wi-Fi instal·lat per Inforber. Aquest sistema permetrà a la ciutadania que es trobi en aquesta zona accedir a Internet de manera gratuïta per un temps limitat.

Ampliar Informació